Hijaluronski fileri

Jeste li ikada poželjeli vratiti Vašu ljepotu i vrijeme unatrag i izbrisati znakove starenja? 
Uz hijaluronske dermalne filere možete očuvati svoju ljepotu. Posljednjih 10 godina oni su postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica na prirodan i siguran način. 

Što je hijaluronska kiselina (HA) ?
Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak tijela i neophodna je za održavanje vlage, čvrstoće i elastičnosti kože. Starenjem, pod utjecajem vremenskih uvjeta, zagađenja i slobodnih radikala, načina života i stresa, kao i prirodnog procesa starenja, razina hijaluronske kiseline u koži opada . Zbog slabije hidratacije koža postaje tanja, suša i gubi elastičnost. Već u 20-im godinama počinju se pojavljivati linije i bore, a starenje je najuočljivije na licu i vratu.

Što fileri mogu učiniti za Vas?
ispravljanje bora, nabora i ožiljaka
korekcija kontura i volumena usana
hidratacija i osvježavanje kože lica i vrata
poboljšanje tonusa i elastičnosti kože
Budući da je HA prirodni sastojak našeg tijela, alergijske reakcije su vrlo rijetke.  Rezultati tretmana su vidljivi odmah, a učinak traje po nekoliko mjeseci, ovisno o području tretmana, tehnici ubrizgavanja i Vašem tipu kože. Fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena čime se znatno usporava daljnji proces starenja kože. Ponavljanjem tretmana pojačava se učinak i dulje se zadržava mladenački izgled i blistav ten.

Tko ne smije koristiti filere?
osobe koje imaju tendenciju razviti hipertrofične ožiljke
osobe s poviješću autoimunih bolesti ili koje primaju imunološku terapiju
osobe prosjetljive na hijaluronsku kiselinu
trudnice i dojilje
osobe koje na željenom području tretiranja imaju upalni proces 
O bolnosti i nuspojavama

Ubrizgavanje se izvodi vrlo tankim iglama uz primjenu anestetika u kremi ili injekciji. Trajanje postupka ovisi vrsti i obimu zahvata, od 15-30 minuta. Nakon zahvata možete se odmah vratiti svojim dnevnim aktivnostima. Može se osjećati određena neugoda kao što je privremenaosjetljivost, crvenilo, oteklina i natučenost područja ubrizgavanja. Simptomi su obično blagi i nestaju sami od sebe unutar sedam dana. Područje ubrizgavanja hladiti ledenim oblogom kako bi se smanjila oteklina. Da bi se smanjio rizik od natučenosti i krvarenja na mjestu uboda, tjedan dana prije tretmana izbjegavati lijekove koji mogu produžiti krvarenje. Nakon injekcije ne stavljati nikakvu šminku 12 sati i tjedan dana izbjegavati izlaganje suncu.

 
                                                                         Prije


                                                                   Poslije